Even voorstellen

Ik ben Tessa en samen met Lars trotse ouders van Sep. 

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als verloskundige, heb ik besloten om het roer om te gooien en van mijn passie mijn werk te maken: fotograferen. Tijdens mijn eigen lang gewenste zwangerschap en na de geboorte van Sep vond ik het zo waardevol dat we deze bijzondere momenten hebben laten vereeuwigen. 

 

Ik vind het belangrijk om jullie op je gemak te stellen, zodat jullie niet alleen mooie foto's hebben, maar ook een fijne herinnering.  

Ervaringen

Mooie foto's en tevreden klanten, dat is wat fotografie zo leuk en dankbaar maakt.
Lees hier onder een aantal ervaringen van blije klanten:

 

Lisa & Myrthe 

 

Wij gaan niet vaak op de foto en hadden dan ook de verwachting dat het een ongemakkelijke fotoshoot zou worden. Het tegenovergestelde was waar: Tessa creëerde een fijne sfeer waarin we ons op ons gemak voelde. We kregen de mogelijkheid om zelf mee te denken, maar Tessa kan hier ook goed bij helpen. De foto's zijn goed gelukt; spontaan, van goede kwaliteit en een goede weerspiegeling van hoe wij echt zijn. 

Ashley & Mea

 

Als je op zoek bent naar een fotografe die laagdrempelig is en waar je je snel goed bij voelt, dan is Tessa de juiste fotografe. Ze neemt alle tijd, waardoor er ook minder druk op zit met een jonge baby. Je merkt dat Tessa heel makkelijk is in de omgang en ervaring heeft met kleine baby's. Een win-win situatie dus! 

Nancy

 

Wat een leuke shoot was dit! Normaal vind ik het lastig om voor de camera te poseren, maar bij Tessa was het gewoon heel gezellig en ging het allemaal vanzelf. Totaal niet ongemakkelijk en juist ontspannen waardoor de foto's lekker spontaan zijn geworden. Super blij dat ik mijn zwangerschap zo vast heb kunnen laten leggen, een mooie herinnering voor later.